Agenda

Mini Boerenbal 2020

Wie geven dit jaar elkaar het jawoord?


Voor de vijfde maal wordt er een mini boerenbal georganiseerd in Budel. Op zaterdag 1 februari 2020 is iedereen van harte welkom in Café-zaal De Wielerbaan.  
Dan wordt ons nieuwe bruidspaar in de onecht verbonden. Het mini boerenbal wordt georganiseerd door Scouting Budel in samenwerking met Que-Mas en Café- Zaal de Wielerbaan. 
 
Het idee ontstond bij de Wielerbaan, twee leden van de welpenleiding Scouting Budel wilden graag iets van de vereniging organiseren met carnaval. Iets speciaals voor de jeugd. Het idee mini boerenbal was ontstaan. De Wielerbaan is met carnaval natuurlijk dé locatie voor kinderen.  
 
Net als bij het grote boerenbal wordt een echtpaar in de onecht verbonden. De miniboerenbruid zal om 14:30 uur door de miniboerenbruidegom met de tractor worden opgehaald bij het Schepenhuis. Vandaar uit zullen zij met alle familie, vrienden en bekenden in een stoet vertrekken naar De Wielerbaan. De bruiloft start om 15:00 uur, met aansluitend een receptie en een feest. ¿Que-Màs? Fun Orchestra zorgt voor de muzikale invulling. 
 
Natuurlijk zijn alle kinderen en hun ouders van harte welkom. 
We gaan er een super feest van maken! 

Openingstijden


Vanaf 1 juni 2020:

Maandag vanaf 12.00 uur
Dinsdag vanaf 11.00 uur
Woensdag vanaf 11.00 uur

Donderdag GESLOTEN
(enkel open op afspraak)

Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur