Agenda

Groot Senioren Zomerfeest 'Recht van de plank'

Een feest met levende muziek en dans, met amusement en vermaak voor iedereen, maar ook met een smakelijke hap voor flinke honger en een keuze aan drankjes met en zonder schuim of bubbels.

De enthousiaste werkgroep activiteiten van de Senioren vereniging Budel houdt niet op om jullie speciale aandacht te vragen voor het grote evenement dat dit jaar voor het urst op het terras en in de tuinen van de Wielerbaan voor jullie allemaal zal worden georganiseerd.

Onder de weinig verhullende titel “RECHT VAN DE PLANK” zal op zaterdag 17 augustus een spraakmakend zomerfeest in de openlucht worden uitgerold. Een feest met levende muziek en dans, met amusement en vermaak voor iedereen, maar ook met een smakelijke hap voor flinke honger en een keuze aan drankjes met en zonder schuim of bubbels.

Om ook op vochtige weersomstandigheden voorbereid te zijn voorziet de organisatie in een aantal royale tenten en een dansvloer in de openlucht. Voor het overige op dit moment alleen nog maar geheimzinnigdoenerij. Wel van belang is dat je van ons kunt aannemen dat je komst naar De Wielerbaan die zaterdagmiddag, ruimschoots beloond zal worden. Maar voor het overige nog pssst.

o wanneer: zaterdag 17 augustus 2019
o waar: de Wielerbaan, Maarheezerweg, Budel
o start: aanvang 15:00 tot het einde van de gezelligheid
o entreeprijs: leden € 15,00, niet-leden betalen € 25,00

Kaartverkoop in De Borgh op donderdag 6 of 13 juni (tussen 10:00 en 11:30). Stel het echt niet uit en schrijf het meteen op de kalender, we verwachten hééél Buul op De Wielerbaan in augustus.

De mensen die nu nog geen lid van Senioren Budel zijn, kunnen tòch profiteren van de lagere entreeprijs voor leden, door zich eerst als lid aan te melden (minimum lidmaatschapsduur 12 maanden). Als extra voordeel ben je dan lid van onze leuke, actieve vereniging voor senioren, met een keur aan activiteiten.

Openingstijden


Maandag vanaf 11.00 uur
Dinsdag vanaf 11.00 uur
Woensdag vanaf 11.00 uur

Donderdag GESLOTEN
(enkel open op afspraak)

Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur